KROV-LIM-MI-MONT

O nama

15+ godina iskustva

lomljeni kamen mladenovac

Firma KROV-LIM-MI-MONT BAČKO PETROVO SELO sa uspehom posluje više od 15 godina.
Naša osnovna delatnost su tesarski radovi ,krovne konstrukcije ,adaptacije starih krovova ,garaža i drugih objekata.
Pored ovoga bavimo se i kompletnim limarskim radovima. Limarski radovi obuhvataju različite aktivnosti povezane s obradom i instalacijom lima u građevinske svrhe.
Ovi radovi uključuju razne poslove kao što su izrada i montaža oluka, izrade krovne obloge od lima, izrade fasadnih obloga od lima i bilo koja druga primena lima u građevinskim projektima.

Izrada krovnih konstrukcija
Tesari su odgovorni za izradu krovnih konstrukcija koje podržavaju krovni pokrivač. To uključuje izradu rogova, letvi, greda i ostalih delova krovnog okvira.
Materijali
U tradicionalnom tesarstvu, drvo je osnovni materijal koji se koristi za izradu krovnih konstrukcija. Međutim, moderni tesari takođe mogu koristiti druge materijale kao što su lamelirano drvo ili metalne konstrukcije, u zavisnosti od zahteva projekta.
Preciznost
Tesarski radovi zahtevaju visok nivo preciznosti jer greške u konstrukciji krova mogu dovesti do problema kao što su curenje ili nedostatak strukturnog integriteta.
Planiranje i dizajn
Pre nego što započnu sa izradom krovnih konstrukcija, tesari pažljivo planiraju i dizajniraju svaki deo kako bi osigurali da krov bude stabilan, funkcionalan i estetski privlačan.
Sigurnost
Rad na visini i sa teškim materijalima zahteva poštovanje stroge sigurnosne prakse kako bi se izbegle povrede. Tesari moraju biti opremljeni odgovarajućom zaštitnom opremom i obučeni za sigurno rukovanje alatima i materijalima.
Održavanje krovnih konstrukcija
Nakon izgradnje, krovne konstrukcije zahtijevaju redovno održavanje kako bi se produžio njihov životni vijek i spriječile potencijalne probleme kao što su propadanje drva ili curenje krova.

Firma kamen Ćertić za sve vaše radove obezbeđuje profesionalno obučene majstore za ugranju i postavljanje prirodnog kamena.

Naši kupci prepoznali su prednosti prirodnog kamena pa je zato danas prvi izbor kada su u pitanju enterijer i eksterijer.

Uz malo kreativnosti i razmišljanja, mnogi vlasnici kuća kod nas pronalaze materijal za ostvarivanje svojih zamisli.Veoma popularan trend u dizajnu dvorišta je upotreba lomljenog kamena koji daje karakter i definiciju otvorenom prostoru.

lomljeni kamen mladenovac

Hic dignissimos asperiores Ea vitae aut corporis facilis sit velit dolorem cum delectus voluptatum et nulla suscipit et soluta dicta? lomljeni kamen mladenovac
kuca na sprat roze boje sa garazom i prilazom od lomljenog kamenja
Play Video
Travertin

Travertin je najpopularniji prirodni kamen .Travertin je najbolji izbor ako želite kvalitetan prirodni izgled, dolazi u raznim oblicima od vrlo malih delova za mozaike do velikih ploča, koristi se za brojne arhitektonske predmete kao što su podovi, mozaici, kuhinjski stolovi, kamini, ogledala, lavaboi i mnogo toga još.Njegove blage prirodne boje mogu dati jaku notu elegancije spoljašnjim i baštenskim elementima Vašeg doma. Štaviše, travertin ne gubi boju, tako da lepota vaše bašte ili enterijera vremenom neće izbledeti.

Prirodni kamen ĆERTIĆ Mladenovac

Granit

Granit je materijal koji nikada ne izlazi iz mode!
Uvek izgleda otmeno i uklapa se uz dosta ostalih materijala kada je u pitanju uredjenje enterijera!

Prirodni dekorativni kamen
Prirodni dekorativni kamen.
Izuzetno je otporan na uticaj vremena i habanje,
idealan je za fasade, enterijere i podove.
Proizvodnja i ugradnja ivičnjaka
Proizvodimo i prodajemo betonske ivičnjake za staze, puteve, parkinge i druge površine. Firma prirodni kamen Ćertić obezbedjuje pripremu terena,i vrši postavljanje ivičnjaka izpred Vaše kuće ili prilaza i svuda gde je to potrebno.
Prirodni kamen Bunja
Bunja prirodni kamen koji je izuzetno otporan, pravo je rešenje za dekoraciju zidnih površina, koristi se u enterijeru i u eksterijeru.

S godinama predanog rada i sticanja iskustva, osigurali smo kvalitetnu izradu, brzu ugradnju i konkurentne cene za naše klijente. Sa više od 15 godina iskustva i mnogim zadovoljnim klijentima, naša reputacija je naša najbolja preporuka.

Pratimo svetske trendove u oblasti građevinarstva i među prvima ih primenjujemo kod nas